nyklippt

Jag kom till banken idag klockan 10 för ett möte med Dag! Han är jättebra, han förklarar och jag försöker förstå.. men jag förstår inte allt ändå..  hihi.  Jag fikade sedan med Emma och sedan klippte jag mig ÄNTLIGEN!!! Min mamma sa att mitt hår ser ut som en mössa.. så då förstod även jag att det var dags!!! =) Känns skönt, så nu är det något kortare och mycket tunnare!! =) men lika blondie för det;)
På  eftermiddagen gick jag ner tillMalmis för att jobba trodde jag, MEN sommarschemat har börjat så jag skulle inte jobba.. typiskt mig att inte komma ihåg. Men ni ska veta.. det är inte alltid lätt att ha två jobb och hålla reda på alla tider..hmm jag får ha det till mitt försvar då! ;) Så istället för jobb blev det shoppingtur med Jennie och Johan... Jag hittade mycket på A6 som jag tyckte om.. jag gör nästan alltid det=) shopoholic=Mia.
Jennie och Jag har nu hittat kläder till Lördag då klassträffen är. Johan hittade en skjorta..=) Tror vi alla lämnade a6 nöjda!


Det här tycker Johan är snyggt till en klassträff.. men vi sa nej tack!=)


Mat på Soya Express..Jennie smaskar på...;)

Jag ska lägga ut lite bilder imorgon på det jag hittade på shoppingturen! Nu blir det sängen när som helst här, Sov gott och godnatt! PUSS/Mia










Midsommar hos Mellis

Jag firade midsommar i Karlskrona,.. hos Mariella. Festen var hemma i hennes föräldrars hus i Vallby, en liten bit utanför Karlskrona. Vilket mysigt ställe och huset var superfint! Det blev sill och nubbe och massa annat gott som Mellis kille Johan och hans kompis hade lagat.. mmmums!! Kul att träffa lite nytt folk också och komma iväg ett tag från Jönnet.
Lite bilder från Midsommarfesten har vi här....



                  


När jag kom hem var jag supertrött och hade tio myggbett på ena foten men, jag är glad ändå. =) Tack söta Mellis för helgen! PUSS/Mia


med sysslingar på Jensens.

I torsdags var jag ute och åt med mina sysslingar på Jensens biffhus här i stan. Vi var nästan ensamma där, det kändes som många jönköpingsbor hade lämnat staden redan då för midsommarfirande. Så vi hade det lugnt och skönt, ah de var så längesen jag träffade dem nu.. trevligt att pratas vid över god mat. För mig blev det kyckling.. det blir nästan alltid det. =) åh vilka goda såser som finns till.. whiskysåsen där är lyx.


Anders och Linnea..


När jag var på väg hem från jobbet igår så var den här lille killen ute, Mozart heter han.. Det är min systers kompis kisse, åå... han är socker.. jag stötte på dem i friadalen och va tvungen att ta en bild..


Mozart och mina fötter

Hoppas att alla mina besökare mår fint! PUSS/MIA

Fotbollskvällen där ingen såg matchen.

Stina, Marcus, Tontan, Daniel och jag skulle kolla fotbollen i mitt place i onsdags. Vi var taggade!! trodde vi!!? Men fotbollen stod mest på i bakrunden.... det fanns saker som skulle diskuteras... saker som verkade vara mycket mer spännande än fotboll.=) Men det gjorde ju inte så mycket för vi förlorade...och åkte ur hela skiten tillochmed, och det blir man ju ändå inte så glad av att se hehe.
Kvällen slutade med cheeseburgare och glass på mcdonalds. Kvällen var trevlig! kort EM för sverige bara=( Puss/ Mia

               




Höst på Malmis is tha shit!

Som ni kanske vid de här laget vet så ska jag sluta på mimosa blommor,
På Malmis( det som nu varit mitt extrajobb) behöver de en liten jobbare i höst..
så där ska jag börja jobba 85% i höst tills vidare bara....
jag kommer inte stanna där hur länge som helst.
Jag ska göra det medan jag tänker på vad jag vill göra sen.
Men de känns gott att veta att man har nåt jobb att gå till 1a september,
då jag egentligen skulle blivit arbetslös! Nu vet ni hur läget ligger till.. =)

Vi gör fina midsommarbuketter på jobbet idag!=)  Härligt det!
Men var är solen? Ikväll kommer det ett litet gäng till mig! 
Det blir fotboll och chips..jah tillochmed dipp!
Heja på Sverige riktigt mycket nu! Så hörs vi senare ikväll! Puss/Mia

Att förlora duger inte.

Jag närmade mig 8 glas..något sen, gick in och där satt de vännerna. =) Marcus och Henny.  Fina va de! ..
Det blev god mat... ceasarsallad med grilladkycklingfilé.. kan varmt rekomenderas. Och vilket läge vi fick sen, bordet mitt framför storbilds-TVn.. vadå flyt=) Trist att Sverige inte vann bara eller att vi inte kunde fått behålla 1-1 ställningen iaf. men men.. ny match i veckan..

Marcus, Henny och lilla jag

Efter 8 glas åkte vi hem till Björn på lite förfest.. trevligt trevligt.. Henny och jag fick jättegoda drinkar med mjölk och ja nåt mer måste det varit i för de va gröna.=/  Efter Björns place ett litet besök på piren där Marcus kompisar hängde. Och sen bev det Twin.. va annars?;)

Här har vi lite bilder ifrån kvällen. Ta hand om er så syns vi om bara ett litet tag. Puss/Mia


mera shopping.

Jag var ledig igår.. första lediga lördagen på jag vet inte hur länge underbart...bigtime!!! Jag vaknade och låg kvar i sängen länge och läste lite i nya boken jag börjat på nu.."Jenny S" av Denise Rudberg. Börjar bra.. =) Lite kul också att huvudpersonerna i boken bor i Habo här utanför jönköping. =)

När man jobbar i butik och servar kunder hela tiden, är de skönt att åka ner på stan en lördag och gå i butiker länge och ha tid.. Ha tid att vända på varenda liten grej och kunna prova ett plagg i en butik men sen gå vidare och gå tillbaka till samma butik igen.. fundera, jämföra..fundera igen... fika...tänka mer. åh.. det gillar jag ;)
Så jag och Sötisen S gick ner och gjorde stan. Det var lyx.

Jag hittade lite söta saker.. oväntat va..not! Hoppas ni inhandlat nåt härligt sommarlätt! puss/Mia

 
Lite kläder...



glas med silvermönster..  jättefina på mitt betongbord.
Jag har inte tänkte på att indiska har jättemycket inredningsprylar som är hur fina som


Mia tänker.

Nu ska jag berätta hemligheten, Mimosa blommor ska säljas.. det innebär att jag blir uppsagd och ska jobba sommaren ut och sluta 1 september.. Det känns konstigt. Mimosa har varit lite som mitt andra hem. men jag tror det var dags nu.. att testa nåt nytt... Jag är klar på Mimosa blommor snart! Jag kommer att sakna en hel del!  Va ska jag göra nu då? Jag funderar på att plugga eller söka jobb.. vad ska man satsa på? Det är det jag ligger och tänker på nu om nätterna istället för att sova.


     



Efer jobbet idag blev det en kväll med DanneCe och Sofie.. mycket skratt lite allvar.. passade bra ikväll. =)
Foccatia och smoothie på Coffe House by george och sedan en sväng till Piren där vi började bli ganska trötta allihop... nivån va inte hög.. hehe..


Hihi.. de här två busarna kan man nästan inte ha tråkigt med.


Shoppade lite från Honey Im Home... en söt butik som ligger på Torpa. En söt liten väska/Neccesär i siden från Pilop och en ring i matt silver från Miss Dee.

     


Imorgon är det studenten.. nu ska jag dricka the och äta choklad=) Det gäller att ladda upp för all studentyra. Ha de underbart så hörs vi riktigt snart! Puss/Mia



Mia och Jennies kväll.

Igår träffade jag Jennie efter jobbet, vi åkte upp till a6 för lite spontan shopping och vi skulle även kolla in lite kläder till klassträffen som vi ska på den 28/6 i Nässjö.. vi ska va Top Noche den kvällen. Jag shoppade lite på bikbok och VILA.. Ett ribbat marinblått/vitt linne och en vit kortärmad cardigan.


Lite dålig bild på min shopping.

Efter a6 blev de driven på makedonken och äta hemma i mitt krypin. Jennie är underbar, hon och jag tycker lika i mycket, åsikter, drömmar,  och när vi träffas finns aldrig skrattet långt borta.Vi har så mycket minnen ihop. Efter en promenad som avslut på vår kväll gick jag upp och borstade tuffs päls i en halv timme, det hände nämligen en liten olycka under kvällen.. Tuffs i ljus slutade med en bränd svans med aska =/ men han är okej nu..de har han sagt.

Sova nu!Puss/Mia



Snyggt eller fult?

Studenten på fredag.. de här kom till Mimosa idag.. vill en student ha sånna här? =) Tuffa studenter kanske;) Puss/Mia



Förlåt lilla bloggen.

Min dator har varit lite krasslig så jag har inte kunnat blogga på några dagar.. men nu så har den blivit sig själv igen.=)
Nu ska jag skriva lite om de senaste dagarna då hmm.. 
Jag har jobbat som vanligt och helgen var ganska lugn.
I måndags typ sådär kl 10 fick jag en chock.. de ska ske förändringar för Mia.. Det snurrar i mitt huvud och jag har sovit dåligt ett par nätter...kan inte berätta något än men jag ska berätta snart snart jag lovar.
I måndags kväll hade vi iaf en liten personalfest med Mimosa, Vi var på 8 glas på piren, riktigt mysigt!
Men servicen är inte den bästa.. Det känns som jag alltid klagar på servicen på ställen men de är få som får till den där "gudvahärligttrevligpersonal" känslan. Maten smakade fint=)
 Oh..Hela gänget var med... Jag, Gunilla, Emma och Jossan.. snacka om minipersonalfest;) 


                   




Natti Puss/Mia



jaha är de så man ser ut..

Har ni också undrat nån gång hur ni ser ut  bakifrån när ni går.. det har jag.. nu fick jag svaret. hihi=D







Den man älskar.

Igår var det filmtajm igen=) svensk såklart, som de alltid blir nästan när jag får välja.:O
"Den man älskar" hette filmen.
Med skådespelare som Sofia Ledarp, Rolf Lassgård och Jonas Karlsson i huvudrollerna.
Mycket bra skådespelar insatser och grym är ett bra ord att beskriva filmen med!
Handling: Lena lever ett lyckligt liv med sin man Alf.
Men Lena har ett svårt förflutet bakom sig med sin förra man Hannes,
som misshandlade henne svårt under en lång tid.
När Hannes kommer ut från att ha suttit av sitt straff för missahandeln,
får Lena och Hannes upp kontakten igen.
Trots allt hemskt Hannes gjort mot henne börjar hennes känslor ändå att röras upp igen.
Och hon tvingas att välja vilket liv hon ska leva. 
Den här filmen ska man bara se... vi tyckte den va superbra=) 



Den man Älskar.




softish dag.


Härliga lediga torsdag.
solat mycket idag fått upp lite bränna..nice=)
Städat och rensat ut massa i garderoben oxå...tjena va mycket det är som man aldrig använder.
Hittade en topp från typ 98..känns inte så aktuellt att använda den mer va?


På kvällen en smoothie på Coffehouse by George med sötisen!
Massa snack som bara tjejer kan.



Kom in från lång promenad precis.
Och nu detta inget annat=)


Hoppas ni haft en bra dag allihop! Puss/Mia
PS. Justin Timberlakes senaste skiva går på repeat hos mig nu! fast den kanske är gammal nu...aja=)

Sommar boosta.

Nu är det sommar ute och då måste man ju göra sig redo själv också för att möta den.. Små tips!!

* Köp nya badkläder, visst de funkar med de från förra året.. men nya fräscha kommer du bli gladare av.

* Måla naglarna i en stark färg... supersnyggt till brun hud. man ser faktiskt brunare ut med=)

* Köp nya solskyddsprodukter, jag vet jag,  har också haft halvfulla flaskor i skåpet sen tidigare år men släng släng släng..  Solprodukterna är inte bra om de är gamla.

* Smörj in dig med lotion ofta, huden behöver massa fukt för att hålla snygga brännan. Det var jag jättedålig på innan min kompis påpekade att min hud nog va för torr!!

* Gör eller köp smothies eller lyxig juice.

*Ta en fika på uteserveringar sitt länge och bara njut i solen. Låt allt annat stanna upp en stund.. alla måsten och jobb, plugg osv.

* Sitt ute och ät istället för hemma vid soffbordet!! eller varför inte en picknick!

* Köp på dig eller låna några bra böcker för härlig sommarläsning.. Jag har börjat på en nya bok nu Kajsa Ingmarssons senaste.."Lyckans hjul" en härlig feelgoodroman.

* Köp något somrigt, inte för att du behöver det.. men för att du förtjänar det! =)

* Ta ett fint sommar kort eller något kort frå en härlig semester och lägg som bakrund på datorn och i mobilen.

* Ladda upp med sommarmusik.

* Inskaffa en snygg kepa eller en sjal eller något annat som kan skydda håret, brännande sol mot håret hela sommaren är ingen bra kombination.

Här var lite tips från mig!! hihi hoppas ni nappar på nåt iaf! Nu ska jag ut i solen! Puss/ Mia



image61





känslan.

Det bränner i huden, jag vill inte vara inne och jag känner mig glad- sommar finns överallt nu. Student grejerna på jobbet har kommit fram också, nästa vecka blir fullt upp. Alla dessa rosor som ska hängas runt halsen på glada studenter. Jag kommer ihåg hur det var..man vill tillbaka.. den där dagen..då studentmössan var på, skratt och sjungade studenter med bubbel i glasen.=)  oh. den känslan. För vi har tagit studenten...=)

I helgen har jag varit endel i Nässjö och hälsat på och i Lördags var det jobb som vanligt och senare på kvällen lite besök från Nässjö. Tony och Johan kom hit för lite fest! Det blev först mat på Sir simons .. jättegod mat..var superlängesen jag var där men det får bli oftare. KulKul att Sofie och Christian hängde på också. Efter det blev det Twin, det va riktigt bra där i Lördags, tyckte jag;) Men mitt besök var inte lika nöjda med utelivet i Jönnet. hehe men men man måste ju testa iaf. 


Johan och Tony











RSS 2.0